Kristina Dabrowska Haugsand

Kristina 300x400pxJag trivdes med mitt jobb som ekonom ända tills jag upptäckte att jag gillade människor mycket mer än siffror. Då bestämde jag mig för att byta yrkesbana!

Efter utbildningen vid The Coaches Training Institute (CTI) i Oslo blev jag i slutet av 2004 Sveriges första CPCC (Certified Professional Co-Active Coach), och började arbeta som personlig coach.

2005 - 2008 coachade jag framgångsrikt många föräldrar, individuellt och i grupper. Jag föreläste om ämnet på en rad orter under Kunskapsdagarna, på temat "föräldern som coach". Jag har också genomfört workshops och seminarier i skolor och föräldraföreningar. Tusentals personer har hört mitt budskap om vikten av att respektera sitt barn.

Förutom coachutbildningen har jag deltagit i flera andra erkända kurser och utbildningar inom personlig utveckling, ledarskap och NLP, både i Sverige och utomlands, bl a det ettåriga The Co-active Leadership Program i Spanien.

ORSC (Organisation & Relationship Systems Coaching) kurser gav mig färdigheten att coacha relationer mellan två eller flera personer, ett bra komplement till co-active coaching som fokuserar helt på individen. Som relationscoach hjälper jag nu mina klienter att stärka, utveckla och vårda sina viktiga privata och arbetsrelaterade relationer.

Jag är också utbildad av Team Coaching International (TCI) och certifierad som facilitator av Team Diagnostic™ 2009. Ett sådant teamutvecklingsarbete leder jag alltid i samarbete med någon annan teamcoach. Processen frigör teamets potential och arbetsglädje, samarbetet och kreativiteten ökar och teamet utvecklar engagemang och positiv inställning. Deltagarnas produktivitet och effektivitet ökar i snitt med 20 procent.

Jag är medlem i International Coach Federation (ICF) och certifierad som PCC (Professional Certified Coach).

2008 blev jag utnämnd som ICF assessor (examinator) och examinerar nu andra coacher som söker certifiering.

Sedan 2009 samarbetar jag med Coaching Center i Warszawa som supervisor och mentorcoach.

Fritiden tillbringar jag gärna med mina underbara barnbarn – i mycket lek och skratt med hela kroppen – eller också är jag ute i skogen och lyssnar på naturen. Det är det bästa sättet för mig att koppla av på.

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.