Amund Haugsand

 

AmundJag började min yrkesbana som radio- och radarteknisk specialist i norska flygvapnet, innan ordet "elektronik" fanns. I takt med den tekniska utvecklingen har jag ackumulerat kunskap och erfarenhet som tekniker, systemutvecklare, internationell supportchef, konsult och utvecklingschef.

Från tidigt nittiotal arbetade jag som produktspecialist, utbildare, problemlösare, inspiratör, etc.,  med systemintegratörer och återförsäljare mot grafiska branschen som kunder.

Hösten 2007 bytte jag perspektiv och arbetar tillsammans med Kristina i Abilitor utveckling. Som webbutvecklare, webmaster, stödperson och utbildare hjälper jag företag och organisationer att bygga, driva och uppgradera sina webbplatser. Du hittar mer om min verksamhet på www.responsive-design.se.

Förutom det tekniska gillar jag att vara ute i naturen och promenera, cykla, åka in-lines, långfärdsskridskor eller skidor, eller helt enkelt bara njuta solen. Jag är mycket intresserad av det mesta i musikväg och har ett förflutet som jazztrummis, dansmusiker och körsångare.

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.