Utveckla dina relationer och få bättre resultat!

chef-och-anstalld-450 Vår verklighet påverkas i stor grad av våra relationer med familj, vänner, samarbetspartners, arbetskollegor. Inget kan ge oss mer tillfredställelse eller frustration än en fungerande respektive misslyckad relation.

Missförstånd, konflikter och samarbetssvårigheter dränerar energi. Händer sådant på jobbet kostar det även mycket tid och pengar.

Ni är kanske två kollegor som ibland inte kommer överens, eller två teammedlemmar som har svårt med varandra på grund av ”personkemi”, eller två affärspartners som inte drar jämt.

Hur skulle det vara att hitta lösningar istället för att fokusera på det som inte fungerar? Vilka effekter skulle det ha för samarbete och synergi?

Jag kan hjälpa er på traven!

Efter några möten med mig kommer ni att:

  • respektera och uppskatta varandra
  • fokusera på det som fungerar istället för att leta fel
  • släcka bränder innan de uppstår
  • satsa helhjärtat på gemensamma mål
  • trivas bättre på jobbet (eller hemma?)

Det mest fantastiska är att ni kan tacka er själva för resultatet eftersom det är ni som gör jobbet och åstadkommer förändringarna.

Som relations- och teamcoach ser jag relationen som ett dynamiskt levande system. Ni sätter upp målen för coachingen, bestämmer riktningen och utvecklar relationen så som ni vill ha den.

Prova!

Jag bjuder på ett prova-på-samtal. Hör av er!

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.