Länkar

Här hittar du länkar till organisationer och företag som Abilitor utveckling är medlem i eller samarbetar med. Klicka på någon länktext så kommer motsvarande hemsida upp i ett nytt fönster.

Länk Team Coaching Nordic

tcn-logoKristina är medlem i Team Coaching Nordic. TCN består för närvarande av 5 coacher och mentorer med egna företag som samverkar för att med synergi och kraft marknadsföra och leverera teamutveckling. Vi är alla auktoriserade att arbeta med verktyget Team Diagnostic™ och arbetar i allians med 500 facilitatorer internationellt.

 

Länk Coaching Center

cc-logoCoaching Center i Warszawa tränar, utbildar och utvecklar coacher. Kristina samarbetar med CC som mentorcoach och supervisor.

 

Länk International Coach Federation

icf-logoICF med över 20 000 medlemmar i drygt 100 länder är världens största intresseorganisation för coacher. Kristina erhöll sin ICF-certifiering Professional Certified Coach (PCC) 2007.

 

 

Länk The Coaches Training Institute

cti-logoKristina fick sin utbildning som co-active coach vid The Coaches Training Institute och blev Sveriges första Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) hösten 2004.

 

Länk Center for Right Relationship

crr-logoCenter for Right Relationship är pionjärer inom området systemcoaching av team (Organizartion & Relationship Systems Coaching, ORSC). Kristina gjorde hela ORSC-programmet i London under 2008 och certifieringsprogrammet 2010.

 

Länk Team Coaching International

tci-logoTeam Coaching International har utvecklat metoder och verktyg för utvärdering och teamutveckling. Kristina blev "Authorized Facilitator" för Team Diagnostic™ 2009.

 

Länk Stockholms Handelskammare

shk-logoVi är medlem i Stockholms Handelskammare, en viktig mötesplats för näringslivet i Stockholms och Uppsala län. Medlemmar är såväl stora multinationella företag som små, kunskapsintensiva företag.

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.