Kristinas klienter säger...

Jag är ju en "självständig" person som tycks välja att utvecklas långsamt på egen hand, hellre än att ta hjälp av någon annan, annat än när det verkligen krisar och jag håller på att gå åt av förtvivlan, vilket är mycket sällsynt. Varje gång jag får hjälp, konstaterar jag dock hur meningsfullt det är. Samtalen med dig gav mig verkligen en skjuts framåt och tack vare dem sitter jag nu på ett fast jobb som jag stormtrivs med.

-- Karin, coach och terapeut

Kristina har en stor bredd i sin coaching och har förmåga att anpassa den till min verksamhet och mina behov. Hon har fått mig att urskilja mina möjligheter och gett mig många knuffar framåt - fyllda av kärlek och empati. Hennes coaching har gjort skillnad för mig både privat och i min profession som bl.a. lärare och coach.

-- Carl-Gustaf, konsult och lärare

Jag har haft stor glädje av Kristinas stöd, hennes förmåga att lyssna och få mig att förstå vilken väg jag bör välja. Hennes ärlighet och empati och goda kunskap om hur en människa ska lotsas framåt och vidare.
-- Anne Marie, marknadsanalytiker
Om jag ska sammanfatta det, så har din coaching gett mig:
• bättre självförtroende,
• insikt i mitt eget värde som människa,
• styrkan att sätta upp mål för mig själv, allt det underbara jag kan skapa genom kommunikation och vilken kreativ förmåga jag har genom min vilja att välja att kommunicera utifrån kärlek.
-- Eva-Maria, konsult
Du har hjälpt mig att våga ifrågasätta mina värderingar, min tillvaro och mitt yrkesval för att därigenom kunna fatta både bättre och mer välgrundade beslut.
-- Lars, webbstrateg

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.